MAKEit: Rollespillkveld : Dungeons and Dragons

Målgruppe: Ungdom

Rollespill
Dungeons and Dragons

Nysgjerrig på Dungeons & Dragons? Vi inviterer til rollespillkveld med Dungeon Master, terninger, penn og papir! Dette blir både sosialt og spennende der terningene bestemmer spillernes skjebne i en fantasiverden med monstre, magi og sverdkamper! Vi spiller annenhver onsdag og server litt snacks.

Passer best for personer over 13 år.

Velkommen!

MAKEit er en programserie for ungdom og unge voksne med fokus på makerspace og gaming. Vi driver med blant annet spillkonkurranser, cosplayworkshop, 3D-modellering og teknologi. Eventene er planlagt og arrangert av ungdom, og vi ønsker deg velkommen uavhengig av kulturell bakgrunn. Her kan du enten lære noe nytt, eller lære bort til andre! Vi holder til i Kreatoriet i underetasjen på biblioteket! For 13-25 år.

Alle MAKEit-arrangementene våre er gratis!