MAKEit : Rollespillkveld – Dungeons & Dragons

Tema: Spill

Rollespill
Foto: Tønsberg og Færder bibliotek

Nysgjerrig på Dungeons & Dragons? Vi arrangerer rollespillkvelder fast annenhver onsdag. Dette blir både sosialt og spennende der terningene bestemmer spillernes skjebne i en fantasiverden med monstre, magi og sverdkamper!

Rollespill er kjempegøy, sosialt og bare fantasien setter grenser for hva som kan skje. Vi har flinke dungeonmastere med ulike og spennende historier hver gang. Passer for deg som er over 13 år.

OBS! På grunn av stor pågang på disse arrangementene, og fordi vi kun har to Dungeon Masters til disposisjon, må vi nå be om påmelding. Du kan melde deg på via denne gruppen på Facebook

MAKEit er en programserie for ungdom og unge voksne med fokus på makerspace og gaming. Vi driver med blant annet spillkonkurranser, cosplayworkshop, 3D-modellering og teknologi. Eventene er planlagt og arrangert av ungdom, og vi ønsker deg velkommen uavhengig av kulturell bakgrunn. Her kan du enten lære noe nytt, eller lære bort til andre! Vi holder til i Kreatoriet i underetasjen på biblioteket! For 13-25 år.

Alle MAKEit-arrangementene våre er gratis!