MAKEit : SMASH BROS-kveld

Tema: Spill

Smash1
Super Smash Bros.

Utfordre vennene dine til en episk kamp! Vi digger det nye Super Smash Bros. Ultimate – slossespillet med over 70 spillbare figurer. Du kan spille som alt fra Mario til Pikachu. Vi har derfor dedikerte datoer der Smash på Nintendo Switch er i fokus. Det blir både konkurranser og uformell spilling. Opptil 8 spillere kan spille samtidig og det blir både kaos og moro!

Velkommen!

MAKEit er en programserie for ungdom og unge voksne med fokus på makerspace og gaming. Vi driver med blant annet spillkonkurranser, cosplayworkshop, 3D-modellering og teknologi. Eventene er planlagt og arrangert av ungdom, og vi ønsker deg velkommen uavhengig av kulturell bakgrunn. Her kan du enten lære noe nytt, eller lære bort til andre! Vi holder til i Kreatoriet i underetasjen på biblioteket! For 13-25 år.

Alle MAKEit-arrangementene våre er gratis!