MAKEit : VR-kveld

Tema: Spill

VR
Beat Saber

Velkommen til VR-kveld i Kreatoriet! Vi kjører det populære spillet Beat Saber, der du svinger to lightsaberere i takt med en valgfri låt. Det er både sosialt og gøy, og du trenger ikke ha noen kunnskap om VR fra før.

MAKEit er en programserie for ungdom og unge voksne med fokus på makerspace og gaming. Vi driver med blant annet spillkonkurranser, cosplayworkshop, 3D-modellering og teknologi. Eventene er planlagt og arrangert av ungdom, og vi ønsker deg velkommen uavhengig av kulturell bakgrunn. Her kan du enten lære noe nytt, eller lære bort til andre! Vi holder til i Kreatoriet i underetasjen på biblioteket! For 13-25 år.

Alle MAKEit-arrangementene våre er gratis!

Illustrasjonsbilde #Endeliglørdag. Kanvaspennal, med fire tekstiltusjer i ulike farger og noen paljetter.
#Endeligørdag

EndeligLørdag: Dekorering av pennal