Perleworkshop: Vi perler pixelart!

torsdag 21/02-19

Tidspunkt:

14:00 til 19:00

Rom/Sal: Kreatoriet

Tema: Verksted

PerleworkshopNy
Perleworkshop

Vi fortsetter å perle våre favoritter fra retrospillenes verden – alt fra Pokémon til Undertale, eller hva du enn måtte ønske. Biblioteket stiller med perler i alle farger, brett, strykejern, mønstre og avslappende bakgrunnsmusikk. Du kan gjerne ta med eller lage egne mønstre hvis du vil.

Anbefalt fra 10 år. Dropp-inn fram til kl. 19.00. Velkommen til Kreatoriet i underetasjen!

Gratis.

Bendik Baksaas & Fredrik Høyer Foto: Signe Fuglesteg Luksengard Evelyn Osazuwa Rasmussen Foto: Emilie Pat. Williams Valkyrien Allstars Collage: Privat

Litterær konsert med Valkyrien Allstars, Fredrik Høyer, Bendik Baksaas og Evelyn Rasmussen Osazuwa – Pop up-biblioteket

torsdag 22/08-19, kl 20:00

Foynhagen

Illustrasjonsbilde #Endeliglørdag. Kanvaspennal, med fire tekstiltusjer i ulike farger og noen paljetter.
#Endeligørdag

EndeligLørdag: Dekorering av pennal