Boksalg – lørdag

Tema: Annet

Boksalg Foto  Privat
Foto: Privat

Nå er det to år siden forrige boksalg, som var en kjempesuksess. Nå har vi på nytt ryddet i hyllene og vil gjerne dele overskuddet med dere. Flere tusen bøker og tidsskrifter er kassert og vi legger dem ut for salg.

I barneavdelingen vil dere finne pekebøker, bildebøker, ungdomsromaner og faktabøker. Fakta- og bildebøkene bruker å forsvinne først, her er det lurt å være tidlig ute. For voksne har vi store mengder av romaner, også krim. I år har vi ekstra mange fagbøker om litteratur, politikk, biografier, helse, hobby, idrett, jakt og fiske og lokalhistorie.

Vi må hele tiden kvitte oss med bøker for å få plass til årets nye bøker. Det vi selger er bøker som er slitt, utdatert eller som ingen vil låne lenger. Noe er pent brukt, noe er godt brukt.

Boksalget fortsetter på søndag.

Spill og moro

fredag 19/07-19, kl 12:00

Kreatoriet

|Gjentakende Hendelse (Se alle)