Street Art Festival Tønsberg – Foredrag: Street Art og graffiti

Tema: Foredrag, Kunst, Utstilling

Tønsberg 6 foto Maciej Krawczyk
Tønsberg 6 Foto: Maciej Krawczyk

Street Art Festival Tønsberg er en forening som ønsker å bringe inn anerkjente nasjonale og internasjonale graffitimalere og utøvere av visuell gatekunst for å sette farge på byen mellom 11. og 18. juni 2018. Skribleriene og motivene på veggen finnes over hele verden og vi ønsker å formidle historien, uttrykket og teknikken bakenfor. Hør kunstpedagog og tidligere grafittimaler Jørgen Tønder fortelle om fenomenet. I samarbeid med Street Art Festival Tønsberg.

Noen vil kanskje mene at alt som settes opp ulovlig i det offentlige rom er to alen av samme stykke, mens andre (spesielt utøverne) mener at det må trekkes klare skillelinjer. Street Art og graffiti vil for mange gå ut på det samme, men dersom vi gransker disse emnene nøyere oppdager vi at de har ulike hensikter og ulik opprinnelseshistorie.

Perling

Perl dine spillfavoritter!

torsdag 16/08-18, kl 12:00

Kreatoriet