Under polarisen – Faktastisk

Billettinfo: Billetter kan skaffes på Ticketmaster fra 7.10 kl. 18.00

Under polarisen Illustrasjon: Line Renslebråten
Illustrasjon: Line Renslebråten

Visste du at isbjørnen ikke er hvit? Eller at havedderkoppen sine organer ligger i bena? Under polarisen finnes det alt fra plankton til hval. Alle er avhengige av hverandre. Boka Under polarisen viser at alt liv er en del av et økosystem, og hvor viktig det er å ta vare på miljøet. Kunnskap er viktig i kampen for å bevare både dyr og natur. Derfor er sakprosa for barn om nettopp disse temaene mer aktuelt enn noen gang. Bli med på en liten reise gjennom boka og bli kjent med det sårbare livet i polhavet gjennom boken Under Polarisen.

Forfatter og illustratør Line Renslebråten forteller og viser illustrasjoner.

Faktastisk er en vitenskapsserie for nysgjerrige barn i alderen 7 – 12 år. Vi utforsker spennende og interessante temaer fra en fantastisk og fengslende verden av fakta. Det blir forestillinger, foredrag og workshops – lytt, lær og delta!

Kun 80 barn, voksne ingen adgang.

Ukulele (1)

Familiesøndag: Ukulelekurs med Oscar A. – Julespesial