Alle veier fører til Galicia – Opplev Spania uten å måtte forlate Norge i sommer!

mandag 27/07-20

til

søndag 30/08-20

Rom/Sal: Torget første etasje

Tema: Utstilling

poster biblioteca

På Tønsberg og Færder bibliotek setter vi opp utstillingen «Alle veier fører til Galicia». Ta turen og hent inspirasjon til din neste reise til Spania. Hva med å oppleve Galicia? Rik på historie, kultur og med et fantastisk tilbud innen mat og vin! Visste du at Galicias hovedstad, Santiago de Compostela, er det tredje store pilegrimsmålet etter Jerusalem og Roma? Men mens fortidens pilegrimer drivkraft var religiøs, går tusenvis av moderne mennesker til Santiago de Compostela for å være i aktivitet, samt å komme seg vekk fra sine hektiske, materialistiske liv.  Ta turen til Tønsberg da vel for litt inspirasjon!

Dette arrangementet er gjort i samarbeid med TURESPAÑA (Instituto de Turismo de España).

Plakat med informasjon om åpent medvirkningsmøte
Torsdag 13. august kl. 18 inviteres du med på innspillsmøte for innredning og uteområde for Hof flerbrukshus.

Hof flerbrukshus – åpent medvirkningsmøte

torsdag 13/08-20, kl 18:00

Holmestrandbibliotekene

Hof kultursal

En rød telefonboks med bøker. Foto.

Åpning av Lesekiosk på Sandefjord stasjon

lørdag 15/08-20, kl 14:00