Høstens program mer omfangsrikt enn noensinne

Tønsberg og Færder bibliotek har virkelig befestet posisjonen som det største litteraturhusbiblioteket i Vestfold!
Høstprogrammet er nå sluppet og publikum vil kunne velge og vrake i hundrevis av arrangementer og aktiviteter – fra det brede til det helt smale.
Siden Tønsberg og Færder bibliotek første gang ga ut sitt eget program som litteraturhusbibliotek har antall sider økt fra 28 til 40! Leder for arrangementsansvarlig, Aslak Larsen, sier at at dette ikke hadde latt seg gjøre uten
det gode samarbeidet med alle de frivillige foreningene og lagene i lokalmiljøet, samt midler fra Nasjonalbiblioteket og Fritt Ord.
Populære programserier – fortsetter med suksess
I flere år har biblioteket hatt Familieforestillinger og Faktastisk for barn, MAKEit for ungdom og Dypdykk i musikkhistorien, Horisont og Kunnskapsriket. Dette fortsetter de også med til høsten da både responsen og besøket er godt.
Tre ny programserier i år
Lørdagsuniversitetet: I samarbeid med Universitetet i Sørøst-Norge kan du høre forskere presentere sitt arbeid om alt mellom himmel og jord. Blant annet holdes foredraget Sykt perfekt – ungdom, fysisk aktivitet og helse.
Justismord i Norge: Med støtte fra Fritt Ord har biblioteket i tett samarbeid med Jan Mehlum fortsetter biblioteket programserien der blant andre privatetterforsker Tore Sandberg kommer for å prate med Mehlum om både Orderudsaken og Fritz Moensaken.
Bokåret 2019: Pop up-biblioteket popper opp der du minst venter det! Spesielt kan nevnes Litterær konsert med Valkyrien Allstars, Fredrik Høyer, Bendik Baksaas og Evelyn Rasmussen Osazuwa i Foynhagen og sterke, kvinnelige stemmer på Skafferiet på Tjøme med blant andre Heidi Linde.