Ledig stilling som IT-bibliotekar

Det er ledig 100% stilling som IT-bibliotekar ved Tønsberg og Færder bibliotek.

Vi søker en person som har interesse for IT, digitale tjenester og markedsføring. Du har et godt øye for design og vil kunne jobbe med publisering ut i ulike digitale kanaler. I stillingen vil du ha ansvaret for biblioteksystemet til Tønsberg og Færder bibliotek, for tiden Bibliofil. Sammen med Vestfoldbibliotekene er Tønsberg og Færder i en prosess med å velge nytt biblioteksystem. Du vil få ansvaret for implementering av dette, daglig drift, samt bidra til opplæring av ansatte. Som IT-Bibliotekar hos oss vil du også få ansvaret for markedsføring, drift og utvikling av våre digitale tjenester. Du bør derfor ha et godt øye for design og tekstproduksjon som bidrar til økt bruk av disse tjenestene.

Tønsberg og Færder bibliotek er et interkommunalt bibliotek for Tønsberg og Færder kommuner. Hovedbiblioteket ligger i Tønsberg sentrum i et imponerende og særegent bygg fra 1992 – «Under kunnskapens trær». I 2018 ble Tjøme bibliotek en del av Tønsberg og Færder bibliotek, Revetal bibliotek blir en del av driften fra 1.1. 2020. Biblioteket er en aktiv kulturarena og møteplass for innbyggerne, og er nå etablert som Litteraturhusbibliotek. Biblioteket er egen resultatenhet i Tønsberg kommune, med biblioteksjefen som virksomhetsleder. Stillingen er plassert i medieavdelingen, og inngår i bibliotekets vaktplan, inklusive kvelds-, lørdags- og søndagsvakter.

Les mer om stillingen her.