Biblioteket og koronasituasjonen

Vi ønsker å holde biblioteket åpent som vanlig og derfor har vi en del restriksjoner som vi er avhengig av at besøkende tar hensyn til

Det er viktig at du holder god avstand til andre besøkende og de ansatte, og at du holder deg hjemme om du er syk eller ha symptomer på covid-19.

Vi tar ikke imot grupper som barnehager, skoleklasser, studiegrupper m.m. uten avtale om dette. Grupper som kommer må være på maks 10. Forespørsler kan sendes til biblioteket@tnb.no. Møterommene kan bookes, informasjon om dette finner du her. Det er et begrenset antall plasser på møterommene.

Det er et begrenset antall mennesker som kan oppholde seg i biblioteket samtidig.  Derfor får vi støtte av NOKAS på lørdager og søndager.
Alle besøkende oppfordres derfor til å ikke oppholde seg lenger i lokalene enn nødvendig. Barn bør bruke biblioteket i følge med voksne.

I høst vil det være et begrenset antall plasser på alle arrangementene våre, du finner informasjon om billletter/påmelding på arrangementet på nettsiden og på Facebook.

 

 

Tjenester i bibliotekene

Alt utlån og innlevering skal skje på selvbetjeningsautomatene.
Har du fått hentemelding finner du selv materialet på hentehylla og låner det på automatene. 

I skranken kan vi kun hjelpe til med forespørsler som tar kort tid, som å opprette lånekort og få ny pinkode. Alle andre henvendelser må foregå på epost eller telefon (33 35 49 00, kl. 10-14 på hverdager) 

Du kan benytte bibliotekets pc-er, bruk hånddesinfeksjon før bruk. Det er nå mulighet for utskrift, kopiering og skanning. Princh forutsetter betaling med kredittkort direkte i Princh. Vi tar ikke imot betaling i skranken. Kopiering inntil 10 kopier er gratis.

Det er ikke tilgang til pc-er, spillkonsoller eller ipader i barneavdelingen.

Følg med på www.tnb.no og Facebook-sidene våre for å holde deg oppdatert på tjenestetilbudet og åpningstider. 

Translate »