Meråpent fra 15. juni

Tønsberg og Færder bibliotek følger myndighetenes råd for smittevern og begynte 20. mai med en gradvis gjenåpning, med begrenset tilgang både til lokaler og tjenester.
Fra etter stengetid mandag 15. juni åpner vi for meråpent alle dager både ved Tønsberg og Færder bibliotek og Revetal bibliotek bortsett fra søndager, og det åpnes for lån av møterom på Tønsberg og Færder bibliotek.
Fra lørdag 13. juni åpner With bok & kaffe opp igjen med åpningstid fra kl. 10.30-14.30. (kl. 12.00-16.00 på torsdager).

Når dere besøker oss ber vi alle følge anvisningene i biblioteklokalet.
Er du syk eller har symptomer på korona, ber vi deg om å holde deg hjemme.

Det er begrenset hvor mange som kan oppholde seg i biblioteket samtidig. Alle besøkende oppfordres derfor om å ikke oppholde seg i lokalene lenger enn nødvendig. Barn bør bruke biblioteket i følge med familie/foresatte.

Tjenester i bibliotekene

Alt utlån og innlevering skal skje på selvbetjeningsautomatene.
Har du fått hentemelding finner du selv materialet på hentehylla og låner det på automatene. 

I skranken kan vi kun hjelpe til med forespørsler som tar kort tid, som å opprette lånekort og få ny pinkode. Alle andre henvendelser må foregå på epost eller telefon (33 35 49 00, kl. 10-14 på hverdager) 

Det er fortsatt ikke arrangementer i bibliotekene, og vi tar heller ikke imot grupper som barnehager, skoleklasser, studiegrupper m.m. Fra 15. juni kan møterommene igjen bookes, informasjon om dette finner du her. 

Du kan benytte bibliotekets pc-er, bruk hånddesinfeksjon før bruk. Det er kun åpent for utskrift via Princh, det gis ikke mulighet for kopiering inntil videre. Princh forutsetter betaling med kredittkort direkte i Princh. Vi tar ikke imot betaling i skranken.

Det er ikke tilgang til pc-er, spillkonsoller eller ipader i barneavdelingen.

Følg med på www.tnb.no og Facebook-sidene våre for å holde deg oppdatert på tjenestetilbudet og åpningstider. 

Bestille

Du kan bestille bøker, filmer, musikk og lydbøker fra våre nettsider og i appen Bibliofil. Du vil få en melding når materialet er klart til avhenting. Det er nå mulig å bestille fjernlån.

Viktige informasjonskilder

Viktig informasjon om koronasituasjonen finner du på nettsidene til Tønsberg og Færder kommuner og på Folkehelseinstituttets temasider om korona

Hele smittevernplanen for gjenåpningen av biblioteket kan du lese her.

Tønsberg:
Man., tirs., ons., fre. og lør.: 10 – 16
Torsdag: 12 – 19
Stengt søndag
(meråpent er ikke tilgjengelig)

Revetal:
Tirsdag – fredag: 11 – 16
Lørdag: 11 – 14
(meråpent er ikke tilgjengelig)

Tjøme:
Tirsdag, fredag: 12 – 15
Torsdag: 14 – 20
Stengt mandag, onsdag og lørdag

Translate »