Revetal bibliotek får ny kafé – åpning 18. august

Det er mange som har sett fram til åpningen av den nye kaféen på Revetal bibliotek. Dørene åpner tirsdag 18. august kl. 11.00. Det blir servert gratis kake til de femti første gjestene!

Karins Hjemmebakeri er en familiebedrift med Karin Gamst i spissen. Karin legger hjerte ned i arbeidet sitt og yter sitt aller beste for at alle skal kunne få den beste smaksopplevelsen. Gjærbaksten og kakene blir laget med gode og lokale råvarer.

Kaféen vil være åpen fra kl. 11.00 til 19.00 på tirsdager, fra kl. 11.00 til 16.00 på fredager og fra kl. 11.00 til 15.00 på lørdager.

Skoleboller, kanelsnurrer, pistasjknuter og belgisk sjokoladekake er noen av det du vil finne i disken, i tillegg til ferske sandwicher og rundstykker fylt med diverse pålegg. Variert kaffemeny og is fra Gårdsis Bamsrudlåven. Har du lyst på et godt brød, kan du kjøpe med deg et hjem! De bakes som i gamledager, med lite gjær og kaldheving.

Vi gleder oss til åpningen! Håper å se deg på biblioteket tirsdag 18. august.