Søndagsåpent og purregebyrfritt bibliotek

HURRA FOR SØNDAGSÅPENT BIBLIOTEK!
Fra og med mandag 20. august ble det enda enklere å bruke biblioteket i Tønsberg. Da utvidet vi åpningstidene med enda en dag for familien, nemlig søndag.
Biblioteket er åpent fra kl. 12.00 til 16.00. Du kan låne og levere, lese, og slappe av i ro og fred, enten det er alene eller sammen med familie og venner. Personalet er tilstede, og vil gi deg tips om lesestoff, og det blir aktiviteter for barn. Og til alles glede – With Bok & Kaffe holder åpent på søndag fra 10 – 16.

Ikke nok med det – fra samme dato kuttet biblioteket ut purregebyr. Vi stoler på at du leverer tilbake det du har lånt i tide, og i hvert fall når du får en påminnelse. Har du utestående gamle purregebyr, slettet biblioteket dette 20. august. Men det som ikke blir levert, må erstattes, og der blir biblioteket strengere, og det kan bli dyrt. Ta med deg bøkene, løp og lever, og lån noe nytt!

Samtidig ble biblioteket kontantfritt. Det meste er jo nå gratis, og de som kjøper billetter til arrangementer på biblioteket, eller betaler for kopier, må betale over nett eller bruke bankterminalen. Dette er jo rene kinderegget – har du ikke brukt biblioteket før, har du en ny sjanse nå!

Translate »