Aviser og tidsskrifter

Tidsskrifter

Tønsberg og Færder bibliotek abonnerer på diverse aviser og tidsskrifter. Nyeste utgave av tidsskrifter er ikke til utlån, men kan leses i kafeen eller andre steder i biblioteket.

Dagens aviser  og eldre aviser er plassert i nærheten av kafeen. Tidsskrift finnes i på torget i 1. etg. Dagsaviser blir tatt vare på i 4 uker, ukesavisene i 3 måneder.

Komplett oversikt over de avisene vi abonnerer på

Komplett oversikt over de tidsskriftene vi abonnerer på

Digitale aviser:

Nasjonalbiblioteket har en stor database over digitale aviser. Alle norske bibliotek kan derfor tilby sine bruker å søke i denne basen.

Atekst
Biblioteket har tilgang på A-tekst  som er en omfattende artikkelbase hvor du kan søke etter artikler fra mange norske aviser. ATEKST gir deg tilgang til artikler lengre tilbake i tid enn det avisenes egne nettjenester gjør. 

PressReader
Gir tilgang til 5000+ dagsaktuelle aviser og tidsskrifter fra hele verden. Avisene i databasen presenteres i fulltekst, identisk med den trykte utgaven, og er tilgjengelig fra utgivelsesdagen. Dersom du laster ned appen PressReader og åpner denne via vårt trådløse nett  får du også tilgang til alle avisene hjemmefra i hele tre dager. Spør oss gjerne om hjelp!

Aviser på mikrofilm

En del aviser finnes tilgjengelig på mikrofilm, og kan leses på et mikrofilmapparat på biblioteket.

Papiraviser

Bibliotekene tilbyr en rekke papiraviser som kan leses på biblioteket. Disse avisene er ikke til hjemlån.

Translate »