Advokatvakt

Advokatvakt

Trenger du råd innenfor juridiske saker? Da kan Advokatvakten hjelpe deg!
Den Norske Advokatforening i Vestfold tilbyr gratis juridisk veiledning på Tønsberg og Færder bibliotek en torsdag i måneden. Rådgivningen er muntlig, og det beregnes cirka 20 minutter per person

Les mer om tjenesten
Filosofisk hjørne

Filosofisk Hjørne

Interessert i filosofiske samtaler? Da kan du delta eller lytte til de store filosofiske spørsmålene og samtale om mellommenneskelige temaer.
Hver fredag i Blackboxen på Tønsberg og Færder bibliotek.

Les mer om tjenesten
Fransk samtalegruppe

Fransk samtalegruppe

Fransk samtalegruppe på Tønsberg og Færder bibliotek.

Les mer om tjenesten
Logo Frivilligsentralen Tønsberg

Frivilligsentralen

Har du vansker med å komme deg til biblioteket fordi du er dårlig til beins? Blir det for tungt å bære bøkene hjem, eller til tog og buss, fordi armene ikke orker?
Tønsberg frivilligsentral og Tønsberg og Færder bibliotek samarbeider nå om et tilbud nettopp til deg! Annenhver tirsdag formiddag kan de som vil, bli hentet hjemme av Frivilligsentralens minibuss og kjørt til biblioteket i Tønsberg.

Les mer om tjenesten
leksehjelp1

Leksehjelp

Trenger du hjelp med lekser? Du kan få leksehjelp både på Tønsberg og Færder bibliotek og på Revetal bibliotek. Dette er en møteplass der frivillige leksehjelpere legger til rette for mestring, motivasjon og et godt læringsmiljø. Du kan få hjelp i de fleste fag

Les mer om tjenesten
Jente leser bok

Leseklubb for barn

Er du mellom 10-12 år og liker å lese? Da er kanskje leseklubben på Tønsberg og Færder bibliotek noe for deg! I leseklubben snakker vi om bøker vi har lest og deler lesetips med hverandre.

Les mer om tjenesten
Nå kan du bli filmskaper Foto  Schutterstock

Nå kan du bli filmskaper

Har du lyst til å være med å lage en film? Bli med på filmkurs for å lære mer om å filme, jobbe med lyd, lys, skuespill og instruksjon, på Tønsberg og Færder bibliotek.

Les mer om tjenesten
Ordfører Petter Berg

Ordførerhjørnet

Engasjerer du deg i den lokale politikken? I kafeen kan du treffe ordføreren Hver torsdag fra 22. august- 19. desember  fra klokken 14.00 til 16.00. Han er tilgjengelig for samtaler og spørsmål. Velkommen!      

Les mer om tjenesten
Foto: Pixabay.com

Programmering og digitalt verksted

Lyst til å lære programmering? På Tønsberg og Færder bibliotek kan du få hjelp av Kodeklubben til å forstå og beherske dataverktøyene bedre, ved å ikke bare bli forbrukere av det andre har laget, men også være kreativ og skape ditt eget innhold.

Les mer om tjenesten
Slekt og Data logo

Slekt og Data

Slekt og Data Tønsberg og Slekt og Data Re holder medlemsmøter for alle som vil lære mer om slektsforskning, kilder og hvordan man går fram.

Les mer om tjenesten
Translate »