Frivilligsentralen

Logo Frivilligsentralen Tønsberg

Har du vansker med å komme deg til biblioteket fordi du er dårlig til beins? Blir det for tungt å bære bøkene hjem, eller til tog og buss, fordi armene ikke orker?

Tønsberg frivilligsentral og Tønsberg og Færder bibliotek samarbeider nå om et tilbud nettopp til deg! Annenhver tirsdag formiddag kan de som vil, bli hentet hjemme av Frivilligsentralens minibuss og kjørt til biblioteket i Tønsberg.

Du får ca 1 1/2 time til disposisjon på biblioteket. På biblioteket kan du låne så mye du vil, og få med deg det du låner helt hjem. Bibliotekpersonalet hjelper deg med å finne fram. Tilbudet er gratis.

Er du interessert, kan du ringe Frivilligsentralen mellom kl. 10 og 14, på telefon 33 31 24 14, seinest mandagen før. Det er helt greit å ha med rullator i minibussen, og det er plass til 15 stykker i bussen. Henting skjer mellom 9 og 10, og retur hjem ca kl. 11.30.

For de som har lyst, er det mulig å hygge seg litt i kafeen på biblioteket før hjemturen. With bok & kaffe holder av bord og serverer gratis kaffe og vafler til de som kommer med frivilligbussen.

Translate »