teleslynge

Teleslynge

Vi tilbyr teleslynge til et begrenset antall på arrangementer på Tønsberg og Færder bibliotek der vi har ansvar for lydteknikken. Henvend deg til tekniker i god tid før arrangementsstart for lån av halsslyngemottaker.

Les mer om tjenesten
Lokaler

Utleie av lokaler

Blackboxen og Ruinene på Tønsberg og Færder bibliotek kan leies av privatpersoner, foreninger, organisasjoner og lignende utenom bibliotekets åpningstider.

Les mer om tjenesten

Grupperom (Revetal bibliotek)

Trenger du en avskjermet plass der du kan jobbe alene eller sammen med andre? Da kan du benytte våre grupperom.

Les mer om tjenesten
Blackbox Revetal

Blackbox (Revetal bibliotek)

Blackbox’en er et lydisolert rom uten innsyn tiltenkt åpne arrangementer i regi av Revetal bibliotek eller eksterne arrangører.

Les mer om tjenesten

Møterom

Tønsberg og Færder tilbyr gratis utlån av selvbetjente møterom i åpningstiden til grupper på minimum tre personer, hovedsakelig til frivillige foreninger, lag og studiegrupper.

Les mer om tjenesten
Vikinger som slåss på vegg

Omvisning

Foreninger, skoleklasser og andre interesserte kan etter avtale få omvisning på Tønsberg og Færder bibliotek. Avtal nærmere på telefon 33 35 49 00 eller epost: biblioteket@tnb.no Barneavdelingen tilbyr et spesielt opplegg for 3. klassingene i forbindelse med Den kulturelle skolesekken og for Klassebesøk utenom Den kulturelle skolesekken.

Les mer om tjenesten
silhouette 1793934 1920

Ordensregler for Tønsberg og Færder bibliotek

Biblioteket er et sted for alle innbyggere, store som små. Det er et mål at alle skal trives og føle seg trygge når de besøker Tønsberg og Færder bibliotek. Alle besøkende må rette seg etter Tønsberg og Færder biblioteks regelverk (utlånsregler og ordensregler) samt alminnelige regler for god oppførsel.

Les mer om tjenesten
Leseflåten i barneavdelingen foto

Utforskerflåten

Utforskerflåten med lesekrokene er laget av kunstner Anne Trægde, og du finner den i barneavdelingen på Tønsberg og Færder bibliotek. Gå på skattejakt på flåten og finn spennende dyr og skatter fra Vestfold og mange andre steder i verden.

Les mer om tjenesten
Translate »