teleslynge

Teleslynge

Vi tilbyr teleslynge til et begrenset antall på arrangementer der vi har ansvar for lydteknikken. Henvend deg til tekniker i god tid før arrangementsstart for lån av halsslyngemottaker.

Les mer om tjenesten
Lokaler

Utleie av lokaler

Blackboxen og Ruinene kan leies av privatpersoner, foreninger, organisasjoner og lignende utenom bibliotekets åpningstider.

Les mer om tjenesten

Møterom

Vi tilbyr gratis utlån av selvbetjente møterom i åpningstiden til grupper på minimum tre personer, hovedsakelig til frivillige foreninger, lag og studiegrupper.

Les mer om tjenesten
Vikinger som slåss på vegg

Omvisning

Foreninger, skoleklasser og andre interesserte kan etter avtale få omvisning på biblioteket. Avtal nærmere på telefon 33 35 49 00 eller epost: biblioteket@tnb.no Barneavdelingen tilbyr et spesielt opplegg for 3. klassingene i forbindelse med Den kulturelle skolesekken og for Klassebesøk utenom Den kulturelle skolesekken.

Les mer om tjenesten
silhouette 1793934 1920

Ordensregler

Biblioteket er et sted for alle innbyggere, store som små. Det er et mål at alle skal trives og føle seg trygge når de besøker Tønsberg og Færder bibliotek. Alle besøkende må rette seg etter Tønsberg og Færder biblioteks regelverk (utlånsregler og ordensregler) samt alminnelige regler for god oppførsel.

Les mer om tjenesten
Leseflåten i barneavdelingen foto

Utforskerflåten

Utforskerflåten med lesekrokene er laget av kunstner Anne Trægde, og du finner den i barneavdelingen. Gå på skattejakt på flåten og finn spennende dyr og skatter fra Vestfold og mange andre steder i verden.

Les mer om tjenesten
Translate »